Веганска секта напира за парламента, лицемери протестираха срещу робството

Зомбирани младежи в „тарелки“ се опитват да изкарат яденето на месо убийство, а на яйца – кражба, а в същото време се тъпчат с чипсове без да считат ваденето на картофи за същото „престъпление“

Червен картон на ГЕРБерастката шайка се готви да вдигне БСП. Вотът на недоверие няма голям шанс да събори „Борисов III”, но ако все пак се окаже успешен и се стигне до предсрочни парламентарни избори, следващото Народно събрание може да се напълни с тарелки. Суровоядна секта, чиито атрактивни представители организират шумни протестни акции, заплашиха политиците, че се канят да влязат в парламента. Те заговориха дори за революция. Бъдещият човечец вече нямало да си хапва крехко месце, а ще ръфа моркови, чипсове, ще люпи семки като простак и това щяло да го направи здравеняк. Да, ама не! Човекът от хилядолетия е месоядно животно и няма как да се остави на някаква новопръкнала се шайка да му диктува правилата в живота.

До 200 години според веганите целият свят щял да спре да яде месо и да използва всякакви животински продукти. За да имат по-голямо влияние над хората и да могат по-добре да разпространяват идеите си, те са решили да си основат партийка. Остава и месоядците да ги последват и да обявят яденето на тревистите форми на живот за престъпление и тогава съвсем ще ни се объркват представите за добро и зло. Някой беден човечец заради тях може да умре от глад, ако реши да не „убива“ нито животните от супермаркета, нито растенията от зеленчуковия магазин.

Любителите на кървавите ПР акции, тръбят, че месото било убийство, яйцата – кражба, пчелните продукти и млекото – изнасилване, но самите те не се считат за убийци, крадци и изнасилвачи. Същите тези лицемери, докато си похапват чипс или чоплят семки, нима не се замислят, че растенията също са живи същества? Ако вземеш яйцето от кокошката, или си го купиш от магазина, било кражба. А какво е тогава снабдяването с картофи!? За да кацнат на трапезата ти, трябва някой да разкопае земята и да изтръгне плодовете от стъблото на картофа.

Младежите, които влизат като зомбита в тарелките, облени в кръв, повтарят, че яденето на мед също е кражба, а самите те не знаят, че ако няма пчелари, които да се грижат за пчелите, ще изчезнат и пчелите, и медът им. Пчелите, които понякога могат да се намерят в хралупите, обикновено измират или от вариатоза (акари), или от Нозематозата, или от Американски гнилец. Ако не се третират с необходимите вещества като например с ленти срещу акар, си отиват. От друга страна т.нар. от суровоядите крадци вземат от пчелните си семейства само толкова мед, колкото могат да си позволят, за да не ги загубят през зимата.

Ако пчеларите повярват на веганите и се видят в ролята на крадци и изнасилвачи, ще изчезнат плодовете и зеленчуците, защото след измирането на пчелите, няма да има кой да опрашва растенията. Тогава ще си отидат и веганите, и месоядците, защото цялата хранителна верига ще бъде прекъсната. Затова мили веганчета и веганки, преди да влезете в тарелките, мислете с главите си, но по-добре с горните, ако имате такива!