Вижте как прокурори бягат от БОЕЦ!

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА! Вижте как прокурори бягат от БОЕЦ! Днес бе първото съдебно заседание по поредното обвинение поръчано от Борисов и Пеевски на Гешев срещу Георги Георгиев от БОЕЦ! Този път за истината, която БОЕЦ разкрихме, че по инструкция на НОЩ в началото на април бяха отказани пробите за коронавирус на контактните лица и видинските медици и това доведе до взрив на заразата! На делото се явиха Георги Георгиев и боеца адвокат Камен Добрев! И решихме да зададем на прокурорката по делото няколко въпроса. ПРОКУРАТУРАТА ИЗБЯГА! Много са смели, като изпълняват поръчките на мафията и пишат обвинителни актове но, като се изправят срещу бойците не смеят да ни погледнат в очите! Благодарим на всички за подкрепата Битката продължава! Споделете, позора на Гешев и гешевтарите трябва да бъде видян от гражданите! #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Вторник, 23 юни 2020 г.

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
Вижте как прокурори бягат от БОЕЦ!
Днес бе първото съдебно заседание по поредното обвинение поръчано от Борисов и Пеевски на Гешев срещу Георги Георгиев от БОЕЦ! Този път за истината, която БОЕЦ разкрихме, че по инструкция на НОЩ в началото на април бяха отказани пробите за коронавирус на контактните лица и видинските медици и това доведе до взрив на заразата! На делото се явиха Георги Георгиев и боеца адвокат Камен Добрев! И решихме да зададем на прокурорката по делото няколко въпроса. ПРОКУРАТУРАТА ИЗБЯГА!
Много са смели, като изпълняват поръчките на мафията и пишат обвинителни актове но, като се изправят срещу бойците не смеят да ни погледнат в очите!
Благодарим на всички за подкрепата
Битката продължава!
Споделете, позора на Гешев и гешевтарите трябва да бъде видян от гражданите!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА