Впечатляващи коледни намаления и забавления през декември в ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР

Коледни маси с подаръци, уникална коледна украса, впечатляващи отстъпки в цените и още много изненади – в най-веселия зимен месец ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР дарява на своите клиенти възможността да съчетаят празничното пазаруване с разнообразни забавления.

Зимната  магия вече влезе в търговския център. Вълшебно настроение и празничен разкош създават пищната коледна декорация и специалният кът с подаръчни кутии от марките ЕА7, Tommy Hilfiger, Calvin Klein – красиво опаковани шалове, шапки, аксесоари, бельо, нощници, пантофи за дома и много други полезни и луксозни вещи.

Перфектният подарък може да бъде открит и в магазините на ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР или на https://tria.bg/ – пуловери, ризи, якета, панталони, обувки, при това на преференциални коледни цени. До 40 % е отстъпката в цените за  новите колекции FW 22 на марките EA7, Emporio Armani underwear,Boss, Dkny,Tommy Hilfiger, Calvin Klein, а за предходните колекции отстъпката стига и до 50%.

Коледни намаления предлага и Carpe Diem /www.carpe-diem.bg/ – бутиков магазин за дамска мода с марките MOS MOSH, Josephine & Co,  Imperial Fashion, Alexander Smith, Bronté.

Коледните желания на децата сбъдва магазин The kidz. За предпочитащите покупка онлайн  мястото е www.Kidz.bg . Възможността за избор на бебешки, детски и юношески модели с марките Mayoral и Guess Kids е впечатляваща, а отстъпките в цените – съвсем празнични.

ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР кани клиентите си да се включат и в коледната томбола, която им дава шанс да спечелят ваучер. Право да участва в нея има всеки, закупил стока от магазините на търговския център. Общата стойност на ваучерите е 1500 лева – 1 ваучер за 500 лева, 2 ваучера за по 200 лева и 6 –  по 100 лева.

В ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР коледата наистина може да бъде вълшебна –  с чаша кафе в луксозните и
уютни кафенета с марката Republik, или с приятели на чаша вино и вкусна храна в бистро Roma.

За празничното самочувствие и перфектната визия ще се погрижи Vogue Studio. Професионалните прически на студиото за красота отговорят на изискванията и на най-претенциозните клиенти.

Няма да бъдат разочаровани и феновете на здравословния живот.  Фитнес и спа Tria Finesse ги очаква през целия последен месец на годината.