Всичко, което Бойко прави, е нагласено

Мислех да не пиша повече за Бойко тенисиста, но ужасно се издразних на един коментар как турнира, който Бойко печели не бил нагласен. Всичко, което Бойко прави е нагласено. Да беше само в тениса нямаше да е толкова страшно. Страшното е, че цялото му управление е такова. И някои дето си мислят, че се разказват легенди за това как си е повярвал, че може да бие Маги и Бекер…ами не е легенда, а съвсем истинска история. И това също е много страшно.
Но в крайна сметка някои запазват достойнството си и не се страхуват да победят (за сега само на тенис ?) един нагласен министър-председател. Радвам се, че аз съм от тази страна на мрежата.

А ето я и историята споделена накратко от майка ни
„Случаят с г-н Борисов, Маги и Бекер е следният: голям спонсор организира верига от мачове по двойки. Наградата за победителите е да играят срещу Маги и Бекер. Г-н Борисов решава да се включи. Не може, му казват организаторите. Той настоявал. Организаторите нарушили регламента. Пуснали г-н Борисов с наш шампион срещу Маги и Бекер. Уговорката била г-н Борисов да поведе и да се оттегли, под предлог, че му се налага да напусне. Да, ама не! Маги губели 1-4, отвън сочат на г-н Борисов часовниците си в знак, че „закъснява“ занякъде, той обаче не излизал!? Е, смятал е, че ще победи Маги и Бекер!? Той нали винаги бие?! Срещу него, обаче, този път имало противници с достойнство, които се борят за името си всеки ден и по всякакъв повод. И естествено, без дори да пролеят капка пот, победили. И тук дошло най-лошото – г-н Борисов поздравил с победата Бекер, но Маги – не… Не бях там. „Слагането“ пред нашенските големановци винаги ми е било противно и ме е срам да гледам сега как известни нашенци участват в подобни шегички…“

Мануела Малеева