В Триа Сити Център 8 март продължава и днес

Имената на печелившите участници от томболата на търговския комплекс вече са известни

 Триа Сити Център превърна Международния ден на жената в двудневен празник за нежния пол. С пряко излъчване във Фейсбук  днес бяха изтеглени печелившите участници в тържествената томбола на първия търговски комплекс в Бургас по случай 8 март.

Три дами, направили покупки над 100 лева в магазините на Триа Сити Център, могат да бъдат спокойни за свята прическа, грим и маникюр. За тях ще се погрижи екипът от професионалисти на Studio „Vouge”.

След покупка над 100 лева от Color Point  късметлийката Стела Дерелиева се сдоби с нов маникюр от Studio „Vouge”.

Триа Сити Център честити и на печелившата Дора Чокелиева. Покупка от магазин Paradox ще я пренесе в ръцете и професионалните грижи на коафьорите от Studio „Vouge”. Тя е сред победителките в томболата на Триа Сити Център и печели безплатна прическа.

Марияна Иванова е името на третата щастливка от днешния жребий, която без притеснения за своя макиаж може да се запъти към площад „Тройката” в Бургас. Марияна Иванова печели поставянето на грим в Studio „Vouge”.

За избралите да пазаруват в Триа Сити Център наградите не свършват до тук!

Два ваучера на стойност от 50 лева отиват в дамските чанти на Стела Дерелиева, напрaвила втора покупка над 100 лева в магазина на Триа Сити – SBS (Super Brans Store), и на Петя Лаубе.
Петя Лаубе и Стела Дерелиева могат още днес да направят подарък за себе си или за близък човек от щандовете на магазините SBS, Color Point и KOCCA, разположени в Триа Сити Център.

Триа Сити Център не само знае как да прави хората щастливи, но и наистина ги прави. Празникът на жената 8 март за 5 дами продължава и днес. За всички останали почитатели на шопинга, намаленията при дамските колекции на марките  Salsa JeansKocca, Silvian HeachEA7FreddyMarina YachtingHenry Cottons ще са с 20 процента празнична отстъпка до 10 март.  Специални  отстъпки  правят още Paradox Perfumery, Carpe Diem, както и studio „Vogue”.