В ход ли е демонтирането на Пеевски от властта?

КОЙ не знае нищо за контрабанда с цигари

Мирослав Иванов:

Славитрифоновото шоу го има в ефир, колко, 20 години? За тези 20 години време шоуто е произвело общо 8 (осем) скеча, в които герой е Делян Пеевски. От тях 3 (три) или над 33% са в последните 20 дни.
Не знам какво значи това, но знам, че значи нещо.

Иван Бакалов:

Ако някой е подозирал в задкулисни връзки Слави Трифонов с Делян Пеевски, нека гледа сега шоуто, как са направили Пеевски на прасе и го интервюират за контрабандните цигари на „Булгартабак“.

Явор Дачков:

А, да. Помня, че така Слави правеше на леш Жан Виденов. По поръчка на Илия Павлов, който тогава бе основен спонсор на Доган. Да не би сега да е нещо подобно. Със сигурност не е от любов към истината. Но е много интересно, че го активират сега срещу Пеевски.

Стоян Тончев:

Пеевски не е обичан в редиците на ДПС, още по-малко сред електората им. Пък и е в конфликт с руските шефове. Възможно е Доган да иска да се отърве от него. А и на Борисов не му е удобен, защото са като А и Б.
И според мен е в ход демонтирането на Пеевски. Няма капацитет да управлява повереното му, не генерира печалби, а загуби и борчове. И много скандали.

ВИДЕО