ГЕРБ ще спечели изборите, ако командирова Цецо в САЩ

 Кътев заговори за мръсна битка между Габриел и Йончева, Цецо продължава да хленчи заради АпартаментГейт, а Бареков разправя вицове как ГЕРБ ще спечели вота

Бойко попитал Радио Ереван: Как да спечеля Евроизборите?
Отговорили му арменците: Спешно командировай Цветанов и Габриел на конференция в САЩ до 27 май и им спри Интернета и телефона за всеки случай….
Този виц сподели във Фейбук евродепутатът Николай Бареков.
Докато той разправя вицове как ГЕРБерастите ще спечелят евровота, заместник-председателят на ПГ на БСП Антон Кутев каза пред bTV, че битката между Елена Йончева и Мария Габриел щяла да е мръсна. Срещу водачката на червената листа щели да се използват всички възможни механизми, включително и натиск от страна на институциите, прогнозира депутатът от левицата.
Той естествено коментира и АпартаментГейт като припомни, че още при гласуването в парламента били против назначаването на Пламен Георгиев за шеф на КОНПИ и против начина, по който бе създадена комисията. Още тогава казахме, че няма как, след като Цветанов назначава Георгиев, шефът на КОНПИ да го проверява за апартаменти, добави Кутев.
„Сега Георгиев твърди, че нямало как да започнат производство за отнемане на апартамента на Цветанов. Как да няма, като имат? В закона пише много ясно и няма нужда от прокурорско решение. КОНПИ има всички правомощия да си направи проверката, да установи нещо, което всички българи знаят – че Цветанов има имоти за 1,4 млн. лева и най-много половин милион доходи. Има драстично разминаване между доходи и приходи“, коментира депутатът.
Междувременно Цецо направи пореден калпав опит да се изкара жертвал. Пред близо 150 души в Божурище той говори за компроматна война вместо да обясни как се е споразумял с „Артекс“ за цената на луксозния си апартамент. Негово право е да хленчи пред симпатизантите на ГЕРБ, но е по-вероятно, както казва Бареков, управляващите да спечелят евровота, ако Бойко го изпрати в командировка зад океана.