Гешев лично е МОЛИЛ съда за споразумения с ОПГ-та за източване на ДДС! (документи)

ПРЕЗ февруари 2018г. БОЕЦ огласихме и изнесохме официални документи за над 16 МИЛИАРДА ЛЕВА източено ДДС, за които милиарди НАП заявява, че са вече отписани и несъбираеми!

Също през 2018г. БОЕЦ публикувахме и официален документ с информация за 2135 СПОРАЗУМЕНИЯ сключени от прокуратурата с лица и Организирани престъпни групи за данъчни измами и източване на ДДС! Така бе разкрита схемата за продължилия две десетилетия тотален грабеж на държавата над който прокуратурата е разтваряла чадър и осигурявала безнаказаност за отговорните!

СЕГА БОЕЦ разполагаме с потресаващи документи за действията и ролята на прокурор Иван Гешев в схемите за безнаказано източване на милиарди ДДС.
Кандидатът на Пеевски за главен прокурор, Иван Гешев, разкрива „данни“ от разследването срещу ТАД , по НАПлийкс с мотива, че обществото трябва да знае истината.
Същият Иван Гешев мълчи, като гербажия на разпит в ДАНС, за разследванията на прокуратурата по сигналите на БОЕЦ срещу Цветан Цветанов, Карадайъ, Пеевски, Пламен Георгиев, Антон Славчев, Порожанов, Бойко Борисов, братчеда на Бойко Борисов, Цачева, Сотир Цацаров и останалите „герои“ от#АпартаментГейт и #КъщиЗаТъщиГейт уличени от Биволъ и други медии в тежки данъчни, корупционни, имотни и други престъпления!
НИМА за тях обществото няма право да знае истината?
В НАПлийкс изтекоха личните данни на 5 милиона българи.
В #АпартаментГейт, #ДДСгейт#ДжиПиГейт и тн. са изтекли парите на 7 милиона българи.
Защо Гешев изнася данни от едно разследване, а мълчи по другите разследвания? Защото е просто едно послушно слугинче за изпълнение на поръчки и прикриване на престъпленията на господарите му. И то не от вчера!
БОЕЦ разполагаме с документи, които показват и доказват, че лично Иван Гешев е сключил споразумения с ОПГ-тата източили 16-те МИЛИАРДА ДДС и е МОЛИЛ съда да освободи обвиняемите от ареста. МОЛИЛ е съда и да приеме споразуменията, вместо да настоява за максимални присъди и възстановяване на откраднатите огромни суми!
БОЕЦ внесохме сигнал до ВКП за ДДСгейт и източените над 16 МИЛИАРДА ЛЕВА ДДС и специализираната прокуратура чиито шеф бе Иван Гешев ни отговори, че милиардите са източени и откраднати бъзвъзвратно , но „няма данни за извършени престъпления“! НЯМА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
До дни БОЕЦ ще публикуваме всички документи с които разполагаме, за да знае обществото истината, а на 12.09.в 15.00ч. излизаме едновременно пред съдебните палати в столицата и страната за отстраняването на Гешев и сваляне на мафиотското правителство на Буда. 

Разполагаме с над сто страници документи, които в момента са в процес на заличаване на лични данни. От тях е видно, че лично Гешев е инициирал споразумения с ОПГ-та ощетитли бюджета с огромни суми, включително и с обвинените след операция „Наглите“. Става ясно също, че Гешев лично  се е намесвал в разследвания, по които има събрани категорични доказателства за вината на уличените в ДДС измами и след неговата намеса делата са прекратени и фактически лицата са оправдани. Става ясна и схемата, която Гешев използва, за да компрометира делата, като ги разделя и отделя материали от тях в други досъдебни производства и в крайна сметка те биват прекратени въпреки огромният труд на следователите и прокурорите по тези дела и събраните доказателства и експертизи. Има и конкретни документи как прокурор Иван Гешев, заедно със защитата на обвиняемия  моли съда да отмени мярка „задържане под стража“ на лице с повдигнати обвинения за данъчни измами в особенно големи размери. 

Затова мафията си избра Гешев за главен прокурор, има поне 16 милиарда причини!


ПРОДЪЛЖАВАМЕ.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявихме национален протетс-блокада пред съдебните палати в столицата и страната за 12.09. с искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на мафиотското правителство на Борисов! За няколко дни анд 11 000 граждани са заявили интерес и участие. Очакваме ударите срещу нас да ескалират, очакваме дори арести, а дебелите са способни и на убийства, за да запазят престъпната си власт. Не могат да ни спрат, истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силното ни оръжие!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА