Гражданската солидарност е оръжието срещу бездушието на нашите управници

Georgi Borisov Georgiev

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО, че този народ е жив, че гражданско общество ИМА, че свободни и независими журналисти ИМА, че макар и малцина, непримирими ИМА!

БЛАГОДАРИМ на колегите от Обществения съвет на Асоциация на свободното слово “Анна Политковская”: Петър Пенчев-инженер-математик, Атанас Чобанов-журналист от “Биволъ”, Петър Стаматов-журналист от “Еврочикаго”, Асен Йорданов-журналист от Биволъ, Огнян Цеков – секретар на Първото в България Независимо дружество за защита правата на човека с патрон Илия Минев, Николай Говедаров – председател на Българската асоциация на пенсионерите – град София и всички граждани и организации, съпричастни към съдбата на Ваня! Гражданската солидарност е оръжието , с което се борим срещу бездушието на нашите управници!
УТРЕ, СРЯДА, 13.12.2017г. в 13.00ч. БОЕЦ заедно с други граждани и организации ще излезем пред Министерски съвет в акция под надслаов „ДОМ ЗА ВАНЯ“ за да изразим своята подкрепа за Ваня и нашата солидарност към усилията и, чрез нейният случай да бъде намерено принципно решение на всички подобни случаи!
#ДомЗаВаня

Фейсбук