Да шофираш чисто нова кола хибрид под наем

Да шофираш нова кола хибрит е наистина удоволствие, което Greenrentacar.bg прави възможно. Рент-а-кар услугите са изключително удобни и ефективни при редица ситуации, а реномиран компании като Greenrentacar.bg дават възможност на клиентите си максимално да се възползват от потенциала на услугата. Няма значение дали обстоятелствата го налагат или просто сте решили да се поглезите – ако наемете рент–а-кар, не какъв да е, а хибриден и най-скучното пътуване ще бъде забавно и комфортно.

В автопарка на Greenrentacar.bg  преобладават нови хибридни автомобили. Наистина е стилно да изберете за специално събитие изтънчен и елегантен хибрид. Можете да се спрете на RAV 4 и HYBRID ,  Toyota C-HR и HYBRID, Corolla седан и HYBRID ,  Corolla хечбек и HYBRID Професионалният съвет какъв точно автомобил хибрид  да наемете, така, че да отговори на вашите потребности,  ще ви дадат квалифицираните служители на Greenrentacar.bg.

Но защо точно хибрид?

Хибридът ще спести пари за бензин. Всички хибридни автомобили на Greenrentacar.bg получават двадесет процента по-добър пробег от обикновените – разходите за вашето пътуване са значително намалени.

Хибридните автомобили са компактни, пъргави и лесни за управление. Това позволява лесно маневриране и паркиране дори и в центровете на големите градове.

Не се притеснявате за разстоянието, което трябва да изминете. Динамиката и ефективността при всяка скорост прави хибридите  подходящи и за магистрално шофиране.

Получавате удовлетворение от факта, че не замърсявате природата – в резултат на вашето придвижване атмосферата не се насища с вредния въглероден диоксид и въглероден оксид. Според статистиката един семеен хибриден автомобил под наем отделя около 72 грама СО 2 за всеки изминат километър, което е половината от отделянето СО 2 от автомобил, задвижван с дизел.

Хибридите са тихи,  осигуряват комфорт и стабилност.

Да шофираш хибрид е забавно.

Внимателно подбраните и съвсем нови хибриди на лидера в автомобилостроенето Toyota в автопарка на Greenrentacar.bg носят истинско удоволствие от пътуването

Има още десетки предимства, поради които да се впуснете в луксозно пътуване с помощта на Greenrentacar.bg. Но на първо място е лесното и удобно наемане на кола. Дори и да не сте жители на големите градове, пак можете да резервирате автомобил от сайта Greenrentacar.bg и да изберте доставката му до всяка точка на страната. Сайтът е изграден по последни тенденции, всяка стъпка до резервацията на кола е ясно и подробно обяснена. Условията са обявени, както и нужните документи за подписване на договора, резервацията ще отнеме по-малко от 10 минути.
Има и друг начин – чрез офисите на Greenrentacar.bg, които в Бургас са разположени на ключови места – до мол Галерия на бул. „Янко Комитов”  6 и на Летище Бургас – Терминал 2. В София офисите на фирмата са на бул. „Цариградско шосе” 115 / до THE MALL/ и на Летище София, ул. „Продан Таракчиев 10, а във Варна – на Летище Варна, Терминал 2. Всички офиси работят без почивен ден от 9 до 19 часа.

А ако сте начинаещи в рент-а-кар пътуванията, най-разумно е да се насочите към компания, която е водеща в страната. Професионални съвети за това как да изберете подходящия хибрид ще ви дадат служителите на Greenrentacar.bg.