Децата ни се изправят срещу шайката, време е да строшим оковите на мрака!

Репресираната от управляващата шайка съдийка Румяна Ченалова призова изтищените от болка и унижения българи да се изправят и пометат предателите

Да строшим оковите на мрака! За това призова в социалните мрежи репресираната от управляващата шайка Румяна Ченалова.
„Днес разговарях със сина си как празнуват рождените дни в колектива, където работи. Вместо подаръци организирали благотворителност. Събирали пари за социални домове, приюти за животни. Утре ще засаждат дръвчета… Има надежда, има бъдеще!“, сподели тя във Фейсбук.
„Срещу обезобразените от алчност и безскрупулност лица на управляващата шайка се изправят новите сияйни млади хора!Те създават новите морални и социални ценности, те ще формират българското общество.Тихо, простичко, без политически декларации, те посяват семената на милосърдие, човечност, грижа за ближния. Децата на България! Те са светлината и спасението“, коментира бившата съдийка.
„Заради тях ние- огорчени, почернели от невяра, изтощени от унижения и болка сме длъжни да се изправим и строшим оковите на мрака!Това ще е съдбата ни. Трудна, неблагодарна, но достойна. 27.10.- нашия ден за да бъде техният свят!“, добави тя.