Дотук с урока за признателност и за теорията „преклонена политика Кремъл не наказва“.

Ilian Vassilev

Росен Плевнелиев просто по-добре познава историята. Борисов е невеж, разчита на инстинкт, но само с него, без знания и квалификация не става.
Да припомним, защото ситуацията днес е много сходна – на 1 март 1941 година с одобрението на Кремъл, по поръчение на Сталин и Димитров предава на местните комунисти да подкрепят влизането ни в Тристранния пакт, ние се присъединяваме. Да, Хитлер и Сталин са съюзници и Кремъл окуражава местните комунисти, защото предстои съюз с Хитлер, който да завладее Европа и света.
На 22 юни 1941 година Съветския съюз бомбардира без никаква причина, без да сме в състояние на война Добрич, Горна Оряховица и други български градове. Умират хора.
Съветска подводница потопява кораб Струма – пак без война. Питайте колко души са загиналите? Стотици.
На 14 декември същата година обявяваме война на САЩ и Великобритания /до този момент и двете страни нямат отношение към нас/. И както и сега ненужно обтягаме отношенията си с тези държави. Великобритания сега иска солидарност с нас, която е колективна.
Цар Борис Трети не изпраща никакви войски на източния фронт, поддържа дипломатически отношения с Кремъл въпреки, че е член на Тристранния пакт. За да балансира и отчете въжделенията на русофилите.
Съветският съюз ни окупира, изглежда защото не сме изпратили войски. Дотук с урока за признателност и за теорията „преклонена политика Кремъл не наказва“.
Цар Борис Трети е отровен, по свидетелство на Примаков от КГБ. Но не е само той – Сталин отравя и Димитров – за да бъде ясно, че за него, дори да си в краката му, пак няма спасение. Борисов разбирате ли какво Ви казвам, за едни уроци иде реч? 
Нищо специално, просто кремълските лидери премахват всички, които са слаби лидери. Силните уважават, с тях преговарят. Путин следва Сталин.
Росен Плевнелиев е хиляди пъти прав – Борисов си мисли, че ще получи милост, защото постоянно е в дефицит на „обещано-сторено“. Напротив, ще получи още по-голям шамар и натиск. Слабостта привлича агресия.
Да, САЩ и Великобритания ни бомбардират през ВСВ, но след като ние сме им обявили война. Не те на нас, а ние на тях. Тоест в пълно съответствие със законите на войната, която ние сме поискали. Защото Цар Борис Трети, като Борисов се е опитвал да балансира и от много балансиране се е получило най-лошото – скарани с всички, окупирани от диктатор. А това което готвят сега, паралелно с посещението на Вожда, е ново масово навлизане на контролирани от Кремъл капитали, които да овладеят тотално икономиката и финансите ни.
И пак западните сили ще трябва да ни спасяват, както на времето Уилсън след първата световна война – защото е имало искания да ни разпокъсат като държава.
Ако мерим жертвите на руската и съветска политика у нас с тези от бомбардировките на САЩ и ВБ – числата на жертвите са несъизмерими – като започнем от опожарявания на български градове от руски и съветски войски, бомбардировките, включително и по време на ПСВ и ВСВ, При това без нито веднъж да сме обявявали война или проявявали агресия към Русия.
А сега урока за националистите – те не само не са патриоти, но са и предатели на българския народ.
На Сидеров – какъв националист е той след като дума не обелва за защита на интересите на българските национални малцинства в Съветския съюз и Русия. Той се срамува от тях и никога не е повдигал въпроса за правата на волжските българи, тези които се определят като българи наследници на Волжска България, за кавказките българи, за украинските, за гонените от Крим. Репресиите срещу тях са ежедневие. Волен Сидеров не е нищо повече от кремълски проект, предложен от нашите тоталитарни служби, вегетиращ върху експлоатацията на българската история и симпатии към руския народ. Кощунство е дори че се наричат българи атакистите, да не говорим националисти.
Ако утре Русия ни нападне, те ще се присъединят към агресорите. В това няма грам съмнение. Не до власт, до подстъпите към властта не трябва да бъдат допускани, а той както виждате определя какво да стане в страната – с 2 процента влияние!? Заради Борисов и разбирателството му с Решетников.
Да погледнем ВМРО – нали Македония е най-високата им кауза. А какво правят – помагат на Русия да провежда политика, която е в изгода на Сърбия и на антибългарските македонисти. Техният министър на отбраната буквално предава всеки ден България като разрушава отбранителната ни способност и ни отдалечава от естествените ни европейски съюзници. Вижте какво прави Заев в Македония, как си защитава държавата и избора, а ВМРО лидерът тук се поставя в услуга на Кремъл – най-големите реални пари, които досега е дал са на руска компания, като ни поставя в тотална зависимост от нейните решения да си свърши работата. Парите дадени, работата ще видим. При това има хиляди примери до този момент, че корпорацията МИГ не си върши работата, и пак с парите напред сме били. След това с нашите пари, които са получени по много канали, Русия дестабилизира Македония и я обръща срещу България. Кой е идиотът в този случай?
Каракачанов е следващият фейк „патриот“, а всъщност проект на Кремъл и откровен предател.
За това следва, че първа задача на всеки, комуто е драго Отечеството, е да възродим истинския патриотизъм, въз основа на идеалите на Апостола и на всички възрожденци.
Да говорим ден и нощ за нуждата от спасяване на България от днешните националисти и да ги изобличаваме. От тях само с Валери Симеонов може да се намери общ език. Но както виждате този път и той се сниши.

Фейсбук