В държавата на ДС демокрацията е фарс, протестите са ненужни

Проектите, които не са свързани с Държавна сигурност, не получават подкрепа от никого и никъде, предупреждават бунтарите от Национален протест срещу безобразията в България

В България няма нужда да протестирате за нищо, обявиха администраторите на бунтарската група във Фейсбук Национален протест срещу безобразията в България.

„Така или иначе, партии като ГЕРБ, БСП, ДПС все ще си редят кабинети с вечното участие на кръговете на ДС, които бяха около царя и Иван Костов. Вярвате или не, но дори и служебните кабинети не се редят от президенти, а от разни кръгове зад президентите и последният цирк се казваше Огнян Герджиков. Когато го направиха, щеше да разследва кабинета на Бойко, но след като минаха изборите, се оказа, че не само не са си изпълнили обещаното, а са и замитали на Бойко и Пеевски нещата“, поясниха администраторите на протестната страница.

Защо, когато всички в България повярват в нещо и му гласуват доверие, то бързо се превръща в същото като онова, което е било изхвърлено, питат те.

„Не вярваме в системата, не вярваме и в работата на институциите ни, но също така няма нужда и да протестираме, защото всеки един протест, ако не бъде провален, накрая ще бъде яхнат от разни кръгчета и кръгове, за съжаление в България е така и всичко е яхнато. В общините от някой местен дерибей, в държавата като цяло от други дерибеи, които нямат нищо против да ни обясняват, колко много са направили за България и всяка сутрин с омразните си физиономии да се пъчат гордо в телевизионните студия“, коментират бунтарите.

„Подчертаваме дебело, че докато не се промени начинът, по който хора влизат в политиката – нищо добро не я чака България. Защото всяка сутрин някой ДС доносник се появява в ефир да ни държи сметка и ни учи на морал как трябвало да се държи обществото. Интересно ако преди само 28 години бяха изпълнили същите тези ДС доносници волята на Народа и бяха гласували Закона за Лустрацията, днес хора като Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Красимир Каракачанов, Георги Марков, Спас Гърневски, Ахмед Доган, Цецка Цачева, Георги Първанов, и т.н. дали щяха да ни учат на морал и европейски ценности“, добавят администраторите на Национален протест срещу безобразията в България.

„Ние сме сигурни, че нямаше дори и да си помислят за политика, а България щеше да е поела по наистина достоен път, в който синчетата и внучетата на ДС щяха да плащат за греховете на предците си, не да си играят на политици. Така че в България няма нужда да протестирате, защото в държавата на ДС все още нищо не се е променило, а демокрацията е само един фарс за плебеите…“, добавят бунтарите.

И не забравяйте, проекти не свързани с ДС в България, не получават подкрепа от никого и никъде, предупреждават те.