Един човек срещу Системата. А казвахте, че тя е несломима и неразрушима!?

Ilian Vassilev

Да, на пръв поглед изглежда, че вече обръщат внимание на Николай Колев – Босия. И президентът призова да се вярва на институциите !?/това вероятно е най-абсурдния призив, който съм чувал в скоро време – човек, който обявява гладна стачка заради институции да се призовава да им вярва/, дори самият министър на транспорта се включи. Борисов също ще направи призив.
Нещо тотално не разбират тези хора, този човек иска оставка не за да види един висш чиновник без работа, а да ги промени, да започнат да забелязват страдащите, своите грешки, да слязат от пиедастала на собствената си измислена значимост, да престанат да крадат.
Московски е неспасяем, не защото е най-лошия министър, това срещу което Николай Колев протестира го има във всяко министерство, има го и в прокуратурата. Проблемът е, че той не разбра, че не може да се прави на ни чул, ни видял и да продължават да живее в грях, без да се покае, без да признае грешките, без смирение, без да прояви желание да се промени.
Един човек срещу Системата.
А казвахте, че тя е несломима и неразрушима!?
Този, който критикува Босия че е радикален или краен, да посочи друг начин, по който той можеше да получи вниманието на богопомазаните.
Най-голямата опасност е внезапната промяна в интереса на медиите, преминаването от липса на интерес към свръхинтерес, защото те са като лешоядите. Особено когато действат по заръка на някой който иска да си разчиства сметки и да използва протеста на Николай Колев – Босия.

Фейсбук