ЕС е като „Титаник“ – потъва, а България се преражда

Ванга предсказала, че Европа няма да ни оправи, а този държавник, който стопли отношенията с Русия, ще ни изведе напред

Бандитският проект ЕС е пред закриване. Скоро финансовите пазари в Америка ще се сринат главоломно, ще забият надолу като пиано от 10-ят етаж. Това сподели във Фейсбук Христо Иванов. Патриотът, който е адаш на бившия правосъден министър, публикува и снимка на феноменът Ванга. Пророчицата предсказала, че Европа няма да ни оправи, а този държавник, който стопли отношенията с Русия, ще ни изведе напред.

„Празните банкерски кратуни са обречени. Разпадът на ЕС е неизбежен! САЩ и престъпният им сателит ЕС са обречени, както и техните пионки БГ – политиците! Много хора днес си мислят, че разпада на престъпната банкерска групировка ЕС и фалита на Америка е утопия! Те приличат на богаташите удавили се на „Титаник“, които са си мислили до последно, че кораба е непотопяем, защото така са им били казали и затова и не са се качили на спасителните лодки! О, човешка суета….Скоро долара ще е най-евтината Тоалетна хартия!“, пророкува Иванов.

„Бандитската групировка ЕС се разпада, а САЩ забиват яко надолу! В България пада колониалното банкерско и партийно робство и тръгваме нагоре! Наближава момента в който България ще се прероди“, добавя той.