Забраните не спират разходките на плажа, зевзеци зоват кмета на Бургас да го изоре

След като пейките в Морската градина бяха махнати по заповед на кмета на Бургас, хората тръгнаха на разходка по плажа, а зевзеци призоваха Николов да го изоре, за да ги спре

Забраните за ходене в парка не спира разходките на плажа. След като пейките в Морската градина бяха махнати от алеите по заповед на кмета, за да не се сядат на тях влюбените и пенсионерите, народът сякаш полудя. Въпреки солените глоби и опасността за зараза хората тръгнаха по плажа.
Както винаги всички рестрикции за едни важат, а за други не, коментира пък Манол Цанков. Той е изпратил снимки за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия, на които се вижда как се „спазват“ забраните.
Пред БНТ Димитър Николов предупреди, че не са позволени разходките по пясъчната линия, но това не стряска желаещите да се порадват на пролетните слънчеви лъчи. Те вярват, че не министерските и кметските заповеди, а разходките край морския бряг ще засилят имунитета и това ще ги спаси от коварния коронавирус.
Зевзеци пък обявиха в социалните мрежи, че е е по-добре кметът да каже на служителите си да изорат плажа, вместо да къртят пейки.