Забъркаха шефката на парламента в лют скандал

#Кой подписва и подпечатва писмата от нейно име? Байрактаров ще сезира цацаратурата за престъпление срещу националната ни сигурност

Шефката на парламента Цвета Караянчева е забъркана в нов скандал. Мистериозно се изпращат писма от нейно име, които тя не била подписала. Димитър Байрактаров дори се закани да сезира цацаратурата, тъй като това било удар по националната ни сигурност.
Той публикувам видеоклип във Фейсбук, за да докаже, че държавата е на самотек, а във върховната институция, наречена Народно събрание, не се знае кой подписва документите като негов председател.
„Както вече съм ви информирал на 27.09.2019 г. поставих въпроса за забранения ми достъп на изпълняващия длъжността председател на Народното събрание г-н Емил Христов. Той заяви, че ще се консултира с Цвета Караянчева и ще ми даде отговор. На същия 27.09.2019 г. болната Цвета Караянчева подписва и подпечатва писмо адресирано до ТВ“Евроком“, с което заявява, че от същия ден ми забранява достъпа като журналист в сградата на Народното събрание“, сподели Байрактаров във Фейсбук.
„Някой издава поописва и подпечатва и втори документ със същата дата 27.09.2019 г., с който забранява достъпа и на журналиста Николай Караколев. Всичко щеше да е нормално, ако подписа на председателя на Народното събрание не беше с особено значение за националната сигурност и ако днес не получих категоричния отговор на г-н Емил Христов, че Цвета Караянчева била в болнични, не е идвала на работа в Народното събрание и не е подписвала никакви документи“, коментира бившият депутат.
„Тогава възниква въпросът- кой подпечатва документи с официалния печат на Народното събрание и ги подписва от името на отсъстващата Цвета Караянчева? Вижте и чуйте сами какво заявява г-н Емил Христов, а на мен не ми остава нищо друго освен незабавно да сезирам Главния прокурор за престъпление срещу националната ни сигурност и нарушаването на неотменими конституционни граждански права“, добавя Байрактаров.