Защо ГЕРБавите включиха мазната артилерия срещу президента Радев?

Цялата какофония показва само, че той е на прав път и критиката на президента Радев към властта е повече от основателна, коментира блогърът Любо Кольовски

След инфантилния и импотентен опит на ГЕРБ да инициира отстраняването на президента, предизвикан от острата му критика към управниците, от което намерение Борисов и ортаците му подозрително бързо и позорно се отказаха, дойде ред тръбата да свири атака за втория ешелон на противниците на държавния глава. Това сподели във Фейсбук блогърът и журналист Любо Кольовски.
„В канонадата се включи и мазната артилерия, командвана от Близнашки, професор, многопартиен функционер, Марковски-Старши, адвокат, Антоанета Професорхристова, Биков Тома – театрал, Коларова Румяна – социолог на правителствена служба, професори още много видни и по-малко видни „общественици“, аматьори и професионалисти. Цялата какофония показва само, че президентът Радев е на прав път и критиката му към властта е повече от основателна“, коментира Кольовски.
„А внушенията, че държавният глава искал да трансформира държавата от премиерска и прокурорска в президентска република са любопитен и комичен щрих в цялата картинка. Както се казва, отново станахме за смях на чужденците“, добавя той.