Защо от ГЕРБ и от БСП не поискат оставката на депутата Делян Пеевски

Защо, бе, управляващи и опозиция?

Николай Слатински:

Просто не мога да повярвам на очите си като слушам как нелепо се обсъждат процентите в гафа на Иво Христов-2!!!!
Та проблемът не е в процентите, за Бога! Или поне не е най-вече в тях!
Проблемът е, че политик с толкова висок пост – „Народен представител“, и учен с толкова високо звание – „Професор“, не може да говори по този начин.
Ако това не се разбира, значи просташкото, опростачването, простотията и простащината толкова са се втъкали в мисловността и словесността на нашето общество, че е вече абсолютно без значение колко точно са процентите на дебилността в него…
Тъжно е и е страшно, но просташки крясъци съм чувал напоследък и от професор, и от заместник-министър, и от генерал, и от лекар, и от кого ли не с позиция, степен, длъжност и призвание, които изключват подобен език и каруцарски изразни средства. Така че сме болни като общество от прогресивно безкултурие…
Нищо, идващо от висшите етажи на политиката не остава безнаказано. Нека си дадем сметка за това. Ако вече не е фатално късно…

Стоян Тончев:

Дебилната тема се изчерпа!
Срамувам се, когато чета писания на интелигентни в моите очи хора, които оправдават дебилни изказвания! Освен това ненавиждам прилагането на двойни стандарти!
Мили хора, ако оправдавате Иво Христов за изказването му, че „80% от българите са дебилни“, простете на Борисов за „лошия ма’трял“, за „и вие сте прости“ и прочее.
Извинявам се на засегналите се, които имат право да ме разприятелят по лична преценка.
Иво Христов от ПГ на БСП трябва да напусне парламента! На негово място аз бих постъпил така, без дори да дам повод за допълнителни коментари. Освен Иво Христов, обаче, депутатската скамейка трябва освободят Делян Добрев, заради „Кумгейт“, и Тома Биков, който определи Бойко Борисов като „карикатура на диктатор“, която иска да види „с белезници“. А сега е част от ГЕРБ и негов ратай! Както и Делян Пеевски, който не ходи на работа, а получава заплата от българските данъкоплатци!

Защо от ГЕРБ и от БСП не поискат оставката на депутата Делян Пеевски, който не ходи на работа, а получава заплата от българските данъкоплатци?
Защо, бе, управляващи и опозиция?