За пътищата, хората и резачите на ленти в Бургас -мнения, коментари, снимки

Друго си е чичо Митко да яхне велосипеда, а не лъскавата джипка и да се разходи по новата-полузавършена велоалея до Сарафово.

Е, асфалтът не се яде, ама и бетон с фуги не е баш за градските велосипедисти …

Miroslava Bacheva

Новият друм *ВЕЛОЛÓМЕН*, до Сарафово, край морето. НОВИЯТ. Всеки ден претрепани хора със спукани гуми и очукани колела. Това ЗАВЪРШЕН ПЪТ ли е или???

снимки : Miroslava Bacheva

Vesselina Voynova След три години ремонт резултатът е потресаващ!😠

Miroslava Bacheva И тази публикация беше цензурирана и изтрита от група Бургас, на 12-тата минута 😀
Какво имаТ за криене? Някакъв мъж заяви, че било очевАдно, че не е завършен. Друго е очевадното обаче – сложиха мраморни пейки, лампите на бъдещето вече са монтирани, няма нито машини, нито материали, нито се работи.

Стоян Кирязов Ся: Имало ли е офицЯлно откриване?! ПожароБойко и ЧичкоБисквитко рязали ли са лентички? Къде се пънете виъ да ходите там преди да сме вуезуи в реална кампания. Изчекайте още малко де. Пак ще се качи на колело бургашкият ТОЙ! И снимки ще има зафсички.

Надя Пеовска Прати на кмета снимката

Коментари по темата

Колкото за мраморните пейки (от лята бяла мозайка-б.р.) съм почти сигурен, че са ето тези изделия на една фирма отличничка с изделия монтирани из буквално цяла България и там където кметовете са от ГЕРБ без видни в страницата на АОП обществени поръчки ?!

Изделията на тази фирма монтирани из цял Бургас са за около 100 бона, но без видими обществени поръчки ?! Велика „прозрачност“ за чичо Митко, подизпълнители и други кметове на ГЕРБ в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Велинград, Габрово, Казанлък …

Важно е обаче движението – то е всичко без политическата реклама и далаверките …

Свободен автор – Философът