Здравко и Христина: Заедно сме заради един жилищен кредит, две деца и куче

Жена ми е тази, благодарение на която, брака ни оцеля, признава морският гларус. Дължи се и на Бойко Борисов, шегува се победителката от „Вип Брадър“

Заедно сме заради един жилищен кредит, две деца и куче, споделиха победителите в „Биг Брадър“ и „Вип Брадър“ Здравко и Христина Василеви. Морският гларус и чаровната му съпруга споделиха, че тази година в Деня на шегата 1 април са празнували т.нар. Сватба на розите, т.е. бракът им вече е на малко повече от 10 години.

„Това е много време и нашата връзка мина през десетки изпитания, но няма да е нещо ново, защото темата за брака е толкова стара, колкото и света може би. При нас нищо не се случва по начина, по който е нормално. Сватбата бе невероятна, неповторима. Това, което се показа по „Биг Брадър“, бе малка част от церемонията“, каза в „Събуди се“ най-известният жител на Приморско.

На въпроса дали са сбъркали с това, че брака им започна в “Биг Брадър“ Христина отговори с „Не“ и поясни, че това, което се случва между тях, не зависи от „Големият брат“.

„Ние имахме преди това 5-годишна връзка и дете. Напрежението, на което бях подложен след предаването, бе огромно. Тогава едно момче от малък град попада пред обективите на всички медии и това ти обърква начина, по който гледаш на света. Важно е да попаднеш на точния човек. Христина бе тази, благодарение на която, брака ни оцеля“, споделя Здравко.

След като водещата им зададе въпроса какво ги задържа заедно, той се пошегува и каза, че са неразделни заради един жилищен кредит, две деца и куче.

Задържаха ни трите мандата на Борисов, защото той обеща да се грижи нещата между нас да са добре, добавя Христина.