Златко Димитров присъства на премиерата на сериала „Съни бийч”

Изпълнителният директор на „Слънчев бярг” АД присъства на премиерата на новия български сериал „Съни бийч”. В своята фейсбук страница той публикува снимка от събитието и изрази емоцията си със следните думи: „“Лятото идва със “Съни бийч” през февруари по bTV и съм напълно съгласен с главния герой Гомес: “Много обичам това място. На пръв поглед е джунгла, ма като му видиш реда, си е много красиво!”.

Премиерата на сериала се състоя на 11 февруари в София Ивент Център и на нея присъстваха над 300 специални гости. Филмовата продукция е снимана и кръстена на най-големия курорт у нас и се очаква да тръгне по BTV на 21 февруари от 21:00 часа.

Романтичната комедия разказва историята на четирима приятели, сезонни работници в Слънчев бряг. Те са млади, умни, находчиви и много различни. Житейският път, личните им истории и амбиции ги отвеждат в черноморския курорт, където те не просто работят и се забавляват, но и се налагат като добри професионалисти. Настъпва обаче мигът, в който четиримата попадат на кръстопът. Всеки трябва да се изправи срещу собствената си съдба и да поеме живота си в ръце. Този повратен момент се случва именно в Слънчев бряг – място, където цари безкраен купон. Това превръща курорта в олицетворение на хаоса, в който реално се намират персонажите в този етап от живота си.