Излъчиха ужасен BGR филм за Слънчака

БТВ излъчи британски филм за пиянския туризъм на поданиците си в най-големия ни курорт Слънчев бряг.
В рамките на час бяха показани ужасяващи кадри с поданици на кралицата, стигнали до скотското след употреба на алкохол. Пиянски оргии, секс на публични места, скандали, побоища, облекчаване по алеите на курорта, диви крясъци и невиждана вакханлия объркват представите на нормалния човек. Британската журналистка Стейси само за седмица е открила голата истина за родния туризъм-че за едната печалба Слънчев бряг е превърнат в клоака, българите са неуважавани като човеци, а скъпите гости от острова са тук не за да почиват, а да се напиват безпаметно с евтин алкохол и да усетят всякаква тръпка-секс, наркотици, вакханлии. 18 годишни хлапета на тур изпиват по 17 чаши твърд алкохол. Безпаметно пияни са и организаторите на туровете по нощните заведения.
В Слънчака всичко е позволено-наркотици се продават легално навсякъде. Това го знае всеки новопристигнал.
Не го знаят само полицаите, прилагащи двоен стандарт, не го знае кметът на Несебър, който мънка, че гостите идвали заради древните паметници на културата и не знаел в курорта за нередности. Поведението му бе толкова нагло, пред очевидните факти, че буквално хвърли в недоумение разследващата журналистка- как може човек на властта да не знае и не вижда какво става.
Държавната власт също не знае. Не знае, че линейките на десетки частни „Медицински центрове“ се състезават да прибират пияни и пострадали след побоища по плажа и алеите. Грижа за здравето? Ами-печалбарство. 400 лв. за два шева 1200 евро за 4-5 часа интоксикация….
През поредния грозен сезон властта ни се занимаваше с вкарването в правия път на няколко дискотеки, заради вдигания шум. За търговията с дрога-нищо.
Всъщност, държавата ни е такава, защото само това видяха в Слънчака и родните медии. Плюс една ритната от пиян швед камериерка.
Такива работи. Екип на британска телевизия видя пълната картина само за седмици. Включително истински деградирали цигани, които грабят денонощно по плажа. Ние продължаваме да сме слепи.
Ами, заслужаваме си да ни ритат и мачкат, щото не сме народ, а мърша.