Как Община Бургас ще спре циганите да не онанират под терасите ни

Шефът на ОП „Транспорт“ Андрей Рунчев съобщи, че ще монтират камери за видеонаблюдение на определените места, след сигнал от ОЗБГ за мургав извратеняк

Мургавите ексхибиционисти от Бургас, които изпитват наслада да си показват половите органи под терасите и да онанират там, вече ще се чувстват като в „Биг Брадър“. Ще монтират камери за видеонаблюдение на определените места. Това стана ясно, след като в края на миналата седмица Организацията за закрила на българските граждани получи отговор от Община Бургас за сигнал за мургав извратеняк, изпратен още през септември.

В писмото си до председателя на ОЗБГ Стефан Петров председателят на Общинския съвет Константин Луков се позовава на становището на директора на ОП „Транспорт“ Андрей Рунчев и цитира решението на Комисията по обществен ред, сигурност и безопасност на движението за монтиране по схема на камери за видеонаблюдение на посочените места в ж.к. „Братя Миладинови“.

На 17 септември Стефан Петров изпрати заявление до кмета на Бургас Димитър Николов, с което го информира, че в ОЗБГ е получен тревожен сигнал от майка, която докато се разхожда с малкото си дете в ж.к. „Братя Миладинови“, вижда как гаден чекиджия онанира под тераса в близост до детска площадка.

Жената отивала към мястото с люлките, но когато наближила, видяла циганин, който обикалял под терасите и поведението му й се сторило странно. На площадката нямало хора и тя решила да отиде малко по-надолу, където има друга по-малка площадка.

Тя решила все пак да разбере какви ги върши странният мъж. Направила няколко крачки и го видяла как се е сврял под една от терасите и онанира. Отива до количката с детето да си вземе телефона, за да се обади на телефон 112, но се забавя, за да оправи детето, защото се разревало, а през това време циганинът си тръгва. Това се случва около 11:00 часа, а площадката се намира зад блок номер 5 в комплекса, съобщава официалното издание на ОЗБГ – ozbg.bg.

Камери ще бъдат поставени, но какво от това? Гнусните извратеняци, които обичат да бъдат наблюдавани, докато се самозадоволяват, едва ли ще бъдат наказани. Чувството да са като в „Биг Брадър“ вероятно ще носи още по-голяма наслада на изродите с болните мозъци.