Как САЩ убиват България!

/Четиво за американофили – предателите на родината/

По книгата на Георги Данаилов “ До Чикаго и назад 100 години по-късно“

Ради Чухлев

От бокс за бира на тротоара /някъде в държавата на „неограничените възможности“/ собственикът му установява, че се краде. Една нощ проследява бокса, седнал в колата си наблизо. Трима мъже /оказват се българи/ приближават и започват да вадят кутии бира с вързана монета. Собственика се опитва да ги арестува, но те хукват, той стреля и убива един от тях!

Последици: За саморазправа бива ПОХВАЛЕН!

В България по „Новините“:

В Добрич един и същи циганин влиза да краде през нощта в едно предприятие. Пазачът го хваща и на сутринта го води в полицията. Там го освобождават с мотив: „Няма консумирано престъпление!“ След поредната нощ пазачът отново го хваща, връзва на един стълб в града и му поставя табела на гърдите „крадец“!

Последици: За саморазправа СЪД и ЗАТВОР! /за пазача, разбира се/

Аналогичен е и случаят с г-жа Морийн Чайлдс, професор по информатика от лондонски университет, сега пенсионер, за който случай съм свидетел като преводач.

Въпросът ми е: „Защо в Щатите законите са така строги /дори има и смъртни присъди в някои щати/, а в тяхната ВАСАЛНА държава България, законите ПРОТЕЖИРАТ ПРЕСТЪПНОСТТА?! Защо Митрополията защитава престъпниците в колонията си? Защото целта на САЩ е да УНИЩОЖИ България!

А всички, които й помагат, са ПРЕСТЪПНИЦИ!