Камериерка захапа шефа си заради ритници вместо заплата

Служители на хотела я оставили в безлюдна местност, а ченгета прибрали управителя

Драма като по сценарий за турски сериал се разигра в Слънчев бряг. Камериерка от Украйна захапа шефа си заради ритници. Той решил да я ступа, защото жената била „нахална“ и си търсила заплатата. Тя пък се оказала по-опасна и от пираня. Захапала го докато се опитвал да я изхвърли от кабинета си и от хотела. Наложило се негови служители да я завлекат на безопасно разстояние. Жената обаче си извадила медицинско и управителят се озовал в ареста.

Конфликт между двамата възниква заради неизплатено възнаграждение, съобщава Нова телевизия.

Управителят, който всъщност е син на собственика на хотела, е задържан за 24 часа в полицията.

Поводът за конфликта му с камериерката е заплащане от 300 евро – пари, които жената твърди, че шефът й й дължи. Вместо заплата, украинката Юлия получава ритници.

На третия месец след наемането й на работа, тя пресмята, че трябва да получи още 300 евро от заплатата си. По думите й, от 14 до 22 август е правила неуспешни опити да си ги получи. Всеки път управителят я отпращал с мотив, че баща му държи парите.

В сряда, вместо бащата, в кабинета му камериерката заварва отново сина. Вместо пари обаче, получава обиди, отвръща на тона и бива нападната. Има множество синини, за които е освидетелствана.

„Казах му: „Идвам за парите си”, а той отговори: „Пари няма да получиш, защото не си работила! Марш навън!”. Разкрещя ми се, нарече ме „уличница” и ме изблъска навън. Влачеше ме! Два или три удара ми нанесе! Бях в шок и крещях „Помогнете!” на хората във фоайето”, разказа Юлия.

Намесили се само трима мъже – от персонала на хотела, и то, за да я изведат оттам. Карат я в местността Кошарица и там я оставят. При пътуването не са упражнили насилие.

„Когато ме свалиха от колата, прозвуча фраза: „Да беше мислила преди да действаш. Сега ти се размина, но, ако пак дойдеш в хотела, ще е друго”, спомня си Юлия.

„Иска ми се да вярвам, че правдата ще възтържествува, защото свидетелите са от персонала, а те ме предупредиха да мисля преди да действам и, че ще кажат, че аз него съм нападнала”, казва Юлия.