Карма: ГЕРБ тръгна към урвата като НДСВ

„Европа ни чува“ е слоганът на ГЕРБ и СДС за кампанията за евровота. Същият използваха и другарите им от НДСВ преди да тръгнат към урвата като политически джуджета

„Европа ни чува“. Това е слоганът, с който ГЕРБ и СДС ще се явят на предстоящите европейски избори, обяви председателят на Столичния общински съвет и член на ГЕРБ Елен Герджиков, съобщава Нова телевизия.
„Има надежди и възможности да се обединят всички партии за меморандум, върху който да градим платформа за страната в ЕП и в европейските институции“. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май, предаде Агенция „Фокус“.
„Най-важното е, че Европа ни чува“, изтъкна той.
Европа чува, но какво? Управляващите в България се тресат от скандали и на всички е ясно, че ГЕРБерастите ще споделят кармата, като другарите им от НДСВ, превърналите се в политически джуджета. По ирония на съдбата те използваха същия слоган – „Европа ни чува“ и … електоратът ги наказа, както вероятно ще накаже Цецо&Co.