Кметът на Бургас обещал ремонт на улица, вижте как (не)изпълнява обещанията си!

Миналата година кметът на Бургас обещал да ремонтира улица „Ленко“ в „Меден рудник“ до края на лятото, но тя още е като след бомбардировка

Селски пътища в Бургас. Пътища с изяден асфалт, улици, потънали в кратери… Лунна идилия! Това са видими резултати след 12-годишното управление на ГЕРБ в най-“добрия“ град за живеене.
Хората на улица „Ленков“ от номер 1 до 11 в бургаския квартал „Меден рудник“ мечтаят за асфалт така, както в пустинята жадуват за вода. Има кой да им го обещае, но … обещаното не е като даденото.
„Миналата година кметът на Бургас обеща да ремонтира улицата до края на лятото и това е нейното актуално състояние, което не е променяно от близо 20 години. Докога?“, пита Милена. Тя е изпратила снимки за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия, за да покаже състоянието на една от улиците в Бургас. Гледката е смайваща! Подобна разруха може би има само в Сирия, но за страна, разорана от войната, е нормално. Защо обаче никой не поема отговорността за кратерите по улиците в България остава загадка.