Когато мутри, мафиоти, ченгета, комуняги и корумпирани типове са на върха на държавата и контролират властта 

Georgi Borisov Georgiev

Защото съм го виждал с очите си и изпитвал на гърба си.
През последните години двама души в България имат ресурса и възможността да организират поръчково убийство, което да остане неразкрито. И това са Борисов и Пеевски, двамата, които имат контрол над службите, прокуратурата и МВР.
За разлика от Пеевски, Борисов е изключително страхлив. Борисов убива от страх. Преди година и половина Борисов събра „елита“ на ГЕРБ и от трибуната им каза: „Дори и при най-малкото съмнение, ще измитам“ Медиите изтълкуваха грешно думите му, приемайки ги за знак за борба с корупцията. От кмет , който е присъствал на срещата разбрах, че посланието е било допълнително разяснено след срещата от хората на Цветанов (групата му за бързо реагиране, така нареченият „частен ДАНС“ на Цветанов) и смисъла е бил „който се обърне срещу мен е пътник“. В края на септември копоите на Буда посегнаха на съпругата ми и тогава казах пред мои приятели и познати , че ‘поне една свиня ще пусне кръв от моите ръце“. Пет дни по-късно ми се обади и се срещнах с човек в София, който ми каза “ Ако това стигне до Човека (Борисов) , ще изгориш. Знаеш колко хора изгоряха през годините, някои за нищо. Само заради страха и параноята му“. В случая с убития днес бизнесмен, Буда би поръчал убийството му само при сигнал или донос, че той се е обърнал срещу него. Няма такова нещо, като „човек на Цветанов“, има само „хора на Борисов“ Всички са негови. Цветанов е само човека за връзка, както с хората надолу по веригата, така и с хората нагоре по веригата, но това е друга тема. Борисов е способен да предаде и продаде всеки и всичко за да запази себе си и властта си. Параноята му е патологична, а нивото на службите и информаторите му е такова, че интригите и слуховете властват над разума и реалността.
Пеевски е изключително агресивен и брутален тип. Действията му са в типичен мутренски стил, на Буда също, но Пеевски държи да се знае, че той стои зад конкретният удар или наказателна акция. През последните месеци той изгражда собствена „армия“, извън контрола на Борисов и донякъде извън нконтрола на Доган. Обяснението е само едно, той се чувства застрашен и взима мерки. Докато ЦАЦАРОВ Е НА ПОСТА СИ, ТОЙ Е НЕДОСЕГАЕМ ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ, но мандата на Цацаров изтича, а и самият той е възможно да бъде компрометиран по делото „Магнитски“ и Пеевски е принуден да действа силово. Покрива се, излиза извън фокуса на медиите и обществото и действеа зад кулисите. БОЕЦ се опитваме да го извадим от тази нелегалност, но до момента действията ни са без успех. Посещението на Борисов в Турция и проведените там разговори (за тази част от разговорите няма да чуете коментари в медиите) са знак за Пеевски, че Буда го е изтъргувал. Ердоган ще запази участието на Буда в контрабандните канали за цигари, каптагон и оръжие за Турция и Сирия, като в замяна на това Буда се превръща в говорител и слуга на Ердоган и ще жертва Пеевски. За последното, вероятно и Путин е пратил хабер. Доган се опита да спаси Шиши през декември, но това бе по скоро знак, че тази жертва е приемлива, ако е неиззбежна за сараите, които поемат нов курс за сближаване с Турция, също не без благословията на Москва. В тази ситуация, удар срещу човек близък до Борисов е силен и ясен знак към самият него. Това няма да е края. В момента Борисов и Пеевски са в „мъртва схватка“, стиснали са се в убийствена прегръдка и всеки стиска другия. Който отпусне схватката дори за момент ще бъде смачкан. Властта осигуравя на Борисов защита, а Пеевски, чрез контрола си върху прокуратурата и ДАНС си осигурява оцеляването.
Именно това е презетата държава. Когато мутри, мафиоти, ченгета, комуняги и корумпирани типове са на върха на държавата и контролират всички власти и институции.
В тази ситуация има само една сила, която може да се изправи срещу това зло и това Гражданското общесство.
БОЕЦ водим тази битка, битката срещу мафията, срещу паразитите разяждащи обществото и държавата ни, битката за Истината Справедливост и Възмездие! И събираме непримиримите! За да си върнем държавата и да спрем да броим трупове.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук