Кой стреля по Мустафа Чаушев

Четири дни преди бенефиса си в Летния театър певецът сподели, че куршум е минал на сантиметри от главата му

Певецът Мустафа Чаушев се е превърнал в мишена на турски бандит. Куршумът е минал на сантиметри от главата му, а полицаите в Турция го посъветвали изобщо да не пуска жалба. След като няма жертви, не си струвало разкарването до съседната страна, за да дава обяснения. Пред камерата на Нова телевизия той разказа как на границата направил забележка на тарикат, опитал се да го пререди.

„Със семейството ми бяхме на границата от турската страна и чакахме да дадем документите да бъдат регистрирани. Един млад човек 40-45 годишен просто ни изпревари и отидох да го питам просто защо прережда”, заяви Чаушев

До стрелбата се стигнало около час след спора. С певеца в колата са били съпругата му и дъщеря му. Това се случило на 22 април.

„Чух гръм, нямах време да се уплаша. Продължавах да карам 10-15 метра и видяхме, че стъклото е счупено”, разказа Чаушев.

Дъщеря му- певицата Ажда пък сподели, че от стреса, който е преживяла, дори е загубила гласа си.

Слава Богу, че вече са добре, защото на 29 юли е бенефисът на Мустафа Чаушев в Летния театър! Ще има много изненади, много музика и ще пее Ажда, добавя той.