Короната на цар Боко се клати

Нервният му изблик не е от обида, а от страх, че скоро ще проехти „Царят е гол!“, коментира Румяна Ченалова

Короната на цар Боко се клати. Това намекна във Фейсбук бившата съдийка Румяна Ченалова. Тя коментира готовността на премиера да подаде оставка, ако се докажело, че се е сдобил с остров в Гърция.

„Дали е остров или нещо друго няма значение. Ясно е, че участват подставени лица. Пътят на парите обаче винаги е проследим. И ако българската псевдо – прокуратура и специализираните псевдо – служби упорито бездействат, има други, които работят. И не прощават, защото допустимите граници отдавна са пресечени“, сподели в социалната мрежа бившата съдия.

„Нервният му изблик не е за острова. Той отдавна не се интересува от мнението на българите. Имал семейство и то четяло. Кого заблуждава -семейството му знае. И нашите семейства четат и слушат и живеят с ежедневните му лъжи… Нервният му изблик не е от обида. Не е вик за справедливост, а СТРАХ, че царската корона се е разлюляла и скоро ще проехти „Царят е гол!“. Страхът е от идващото след това. Нарича се справедливост“, коментира Ченалова.

„В България няма нужда от цензура. Истината е убита. Медиите са глашатаи на мафията. Останаха единици почтени журналисти. Те знаят че ги чака гилотината и въпреки всичко не предадоха истината. Благодаря ви че останахте прави, потъвайки заедно с всички нас в тинята, създадена от класата на българоубийците. Благодаря ви, че не пожертвувахте истината заради хляба си и въпреки страха ни давате надежда!“, добавя бившата съдийка.

Според нея, ако Левски живееше днес, Спец. прокуратурата вече щеше да му е повдигнала обвинение за ОПГ и опит за държавен преврат, след което следват Бойко-Пеевските медии. „Те обстойно ще разкажат колко е нестабилен /замонашил се, пък после революционер/, с какви се е събрал /Раковски и Ботев например/,че е крал народни пари и т. н. и т.н.

Но Левски го няма днес. Само портрета му виси по стените им в лицемерно прехласване пред духа и делото му. Позор!“, коментира Румяна Ченалова.