Къде е Пеевски?

Georgi Borisov Georgiev

БОЕЦ ОБЯВЯВАМЕ НАГРАДА!
Европредседателството дойде, а ЛИЦЕТО го няма!
Къде е Пеевски?
НА 01.09.2017г. от БОЕЦ внесохме официални писма в Президентството, Министерски съвет и Парламента, с предложение депутата Делян Славчев Пеевски да стане „ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ“ по време на българското европредседателство. До момента нямаме отговор от нито една институция.
След като в началото на лятото правителството наложи в администрацията принципа за „мълчаливото съгласие“ от БОЕЦ считаме, че липсата на отговори означава, че всички са съгласни с нашето предложение. Мотивите ни сме изразили в своето писмо в детайли, основният е , че като сме най-корумпираната и безправова държава в Европа, то е логично и редно за ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ да бъде номиран човека, който стана символ на корупцията и мафиотизацията на държавата и заедно с другото си „аз“ – Буда, да представят държавата.
САМО ЧЕ… ЛИЦЕТО ГО НЯМА! Както казва един приятел „гледат ни задниците двадесет години, сега да ни видят и лицето, пък дано ги различат“. Съгласни сме, ама лицето се скри, може би се притеснява. Я си представете, че като дойдат Меркел, Юнкер, Макрон и компания и го запрегръщат и разцелуват (те много обичат да целуват мутри и мафиоти) и НСО им скочи да ги изпоарестува?! Ще стане скандал. Има и по достоверно обяснение, руснаците и Доган да са му „турили хикса“ на Шиши и той се е скрил в дупката си, опитвайки се чрез слугите си Цацата и Буда да спасява кожата.
БОЕЦ вече отидохме в хотел Берлин да търсим Пеевски и кочината ни остана празна, както се казва. Пуснахме и обява за издирване на Пеевски, но пак ударихме на камък. Сега сменяма тактиката и обявяваме НАГРАДА – ЕДНО ПРАСЕ за Коледа за този, който ни даде информация за местонахождението на Пеевски. Танто за кукуриго, справедливо е. Свържете се с нас!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук