Легендата в професионалния бокс  Рашко Ломски подкрепя благотворителното ревю на вице Мис България 2017

Мисис Бургас 2016 представя собствена колекция на „Lady’s Fashion Trends“
Един от емблематичните личности в български професионален бокс Рашко Ломски, също ще е сред специалните гости на благотворителното ревю инициирано от вице Мис България 2017 –  „Lady’s Fashion Trends“. Европейският ни шампион от 1980 г. и вице шампион на Световната купа от Монреал, Канада не остана безучастен към кампанията на активната състезателка по спортни танци Йовита.
„За мен ще е удоволствие да подкрепя това красиво и амбициозно, младо момиче, най-малкото заради смелостта и желанието да подпомогне  спорта в Бургас, без значение в коя сфера. Сигурен съм, че за в бъдеще нашия град ще има още много поводи да се гордее с нея и и желая успех!“ – споделя още старши треньора на боксов клуб „Черноморец- 1968“ Рашко Ломски.
Няма как да подминем и участието на най-красивата омъжена жена на Бургас за 2016 година , Мая Великова. Прелестната Мисис Бургас също се включва в най-грандиозното модно ревю  в морския град, но този път в амплоато си на дизайнер. Тя ще представи своята колекция „Golden Dreams“ на бранда си „Princess collection“.
„Lady’s Fashion Trends“ ще се проведе този петък 23-ти февруари от 19:30ч. в Гранд Хотел и СПА Приморец . Светското събитие има за цел не просто да представи най-актуалните модни тенденции за сезона Пролет/Лято 2018, но и да събере средства за подпомагане на клуба по спортни танци „Нефтохимик – 78“, чийто помощник треньор е Кралицата на Бургас Йовита Георгиева.