Лекарка от Карнобат блесна в Атланта с красотата си, стана Мисис Трансконтинентал

 31-годишната лекарка от Карнобат д-р Полина Паньова, която е омъжена за украинец и има двама сина, стана „Мисис Трансконтинентал“. Благодари на Бог за титлата

Лекарка от Карнобат стана „Мисис Трансконтинентал“ в американския град Атланта, щата Джорджия, стана „Мисис Трансконтинентал“. Д-р Полина Паньова бе определена за най-красивата омъжена дама в света в третия ден на август, но тези дни се завърна в родния си град и сподели, че е имала много препятствия, но се радва за достойното представяне.
Пред бТВ д-р Паньова, която е омъжена за украинец и има двама сина, каза, че вярва в Бог и е сигурна, че короната си дължи на него. Тя разказа как в Америка се е озовала само с ръчния си багаж, а националният си костюм, който шила половин година, изчезнал, но участието й станало възможно със съдействието на българската общност в САЩ. Наши сънародници й осигурили друга носия.
Победата ми е за България, заяви лекарката. Тя призова българите да се гордеят с родината си и никога да не се крият зад маски. Бъдете такива, каквито сте и показвайте лицата си на света, добави най-красивата жена в Карнобат.