Мария Захарова стана за резил, историк я изкара пикла без цици

Говорителката на руското МВнР си навлече гнева на проф. Божидар Димитров заради глупавото изказване, че Червената армия помогнала за спасението на българските евреи

Мария Захарова, която каза, че Червената армия е спасила българските евреи, е пикла без цици. Това каза в ефира на Нова телевизия проф. Божидар Димитров. Според него говорителката на руското МВнР е изказала лично мнение и най-вероятно е наказана заради гафа.

Професорът сподели, че след като се пенсионирал, решил да си издава мемоарите и дори водел преговори с издателска къща. Не искал да се връща в политиката, а да се занимава само с политически анализи.

Според него БСП и ДПС вдигат шум, за да не бъдат забравени. Затова са тези „подскачания“ с втората или третата братовчедка на някой депутат, коментира той.

По-добре професорът да си пише мемоарите и да не се „каля“ повече с политика, защото Захарова може и да няма цици, но Корнелия има достойнство и ако го покани да се разберат като мъже, ще стане страшно!

КумГейт не е шега. Разкритията за шуробаджанащината не са просто медиен шум. Това уродливо явление трябва да бъде изкоренено, а дъртите партийни грешници – отстранени!