МВР няма полезен ход, вони на мърши

Хора, погледнете какви дебили ни управляват и с каква сган избра да се обгради Бойко Борисов, призова евродепутатът Николай Бареков

МВР няма полезен ход. В София вони на мърши. Това сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„Като журналист го казвам. Весето Томова е напълно права за днешното убийство на Петър Христов. То е не по-малко разтърсващо за бизнеса и политиката от екзекуциите на Илия Павлов и Емил Кюлев. Подобни убийства не са само нито политически, нито икономически. Те са съвкупност от фактори и от тоталното срастване на политиката с икономиката посредством бюджета, законите и обществените поръчки. С тяхната смърт се сринаха НДСВ и БСП. Какво става? С Европредседателството? С държавата? С мафията? С ГЕРБ?“, пита евродепутатът.

„Убийства, самоубийства, екзекуции. Европредседателство в Къщата на Ужасите. Хора, погледнете какви дебили ни управляват и с каква сган избра да се обгради Бойко Борисов“, добавя той.

„И моля удобните медии да не ни пробутват най-лесната версия за екзекуцията на Петър Христов – отмъщението на „Наглите“. Ако пък са случайно са пак „Наглите“, то значи държавата окончателно се е предала пред тях и те са възкръснали за още отвличания и убийства. Нямат полезен ход от МВР. Много удобни убийци и самоубийци се извъдиха напоследък. Вони! Вони на мърши!“, коментира Бареков.

„Убийството на Петър Христов има гръмовен отзвук в Брюксел. Службите на ЕС ще искат да узнаят всичко от „европейската столица“ София за обществените поръчки, еврофондовете и връзките на властта с убития. Ако разследващите журналисти на БТВ и Нова, утрешните вестници, МВР, ДАНС и прокуратурата не работят по политическата версия и връзките на убития с ГЕРБ и видни негови политици, други партийки, обществените поръчки по места, овладени от управляващи и кметове и ролята на едрия бизнес в политиката, ето това ще бъде АБСОЛЮТНАТА ЦЕНЗУРА в най-бедната и проядена от корупция държавичка в ЕС“, добавя евродепутатът.