Младежи получиха стипендии от АТАКА и в Стара Загора

АТАКА връчи стипендии на още трима студенти и в Стара Загора. Помощта за младежите беше дадена от водача на листата на АТАКА за европейските избори д-р Георги Димов и народния представител Маргарита Николова.
Ваня, Никола и Нинел благодариха на АТАКА и споделиха, че със средствата ще си помогнат за обучението. Тримата студенти бяха категорични, че ще останат да работят и живеят в България, след като завършат.

„АТАКА за пореден път доказва, че е ориентирана към бъдещето на България”, каза народният представител от Старозагорския избирателен район Маргарита Николова. Тя подчерта още, че когато Георги Димов стане евродепутат, АТАКА ще разчита той да дарява голяма част от заплатата си, с която да бъдат подпомагани още студенти и ученици. „Най-важното за нас е младите хора да останат в страната”, категорична беше Николова.

„Ниските доходи и обезлюдяването на определени райони са сред основните проблеми на България”, алармира водачът на евролистата на АТАКА Димов.
Според него това е така, защото младите напускат България и отиват да работят на Запад. Той е категоричен, че това води след себе си проблем за съхранението на християнското семейство.

„Виждаме, че външни сили и безродници се мъчат да вкарат Стратегия за детето, Истанбулска конвенция и напълно да разбият тази семейна клетка, която е фундамент на нашата държава”, възмути се лидерът на евролистата на АТАКА.

Димов припомни, че партията на Сидеров, която е с номер 14 на евроизборите, изпрати призив до председателя на ЕК, в който се настоява за въвеждане на минимална пенсия и заплата за всички страни-членки на ЕС, както и отмяна на санкциите срещу Русия.