Мухлясал хляб и плесен в душ кабината гони туристи

Платихме за две нощувки за хотел в Созопол, но изтърпяхме само една вечер, споделят туристи. Те напуснали хотела заради мухлясал хляб и плесенясала душ кабина

Мухлясал хляб и плесен в душ кабината принуди туристи да избягат от Созопол. Николай Христов изпрати снимки на мизерната душ кабина за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.
„Това са условията за настаняване в тризвезден български хотел, намиращ се на 300 метра от плаж Каваците в Созопол. Имахме платени две нощувки, но изтърпяхме само една“, разказва мъжът.
„Това по пода на душ кабината не мога да определя какво е. Като влизаш в банята, първото нещо, което ти се набива в очите, е това. От рецепцията на хотела само клатеха глави и цъкаха с език, но не взеха никакви мерки за отстраняването на плесента или каквато и да е тази субстанция по пода, след като им я показахме“, споделя Николай.
“На вечеря и закуска се даваше мухлясал хляб, а обядът въобще го отказахме и предпочетохме да си тръгнем все още здрави. За да говорим с управителката на хотела, трябваше да се караме с момчето на рецепцията. Беше ни отказано първоначално да впишем оплакване в книгата за рекламации“, добавя той.