Напусна и Балъков, аматьорът Бойко Борисов да го смени!

Ще стане весело, ако след расисткия скандал премиерът стане национален селекционер, а бистришките му тигри заменят в сборния омаскарените „лъвове“

Мечтата на вожда Бойко Борисов се сбъдна. Най-славният вратар в историята на българския футбол сдаде властта в БФС барабар с всичките членове на Изпълкома. Те подадоха оставки, следвайки примера на вече бившия си президент Борислав Михайлов, предаде БГНЕС.

Оставка подаде и националният селекционер Красимир Балъков.

Така след грубата намеса на Бойко Борисов в БФС, България остана и без футболен съюз, и без старши-треньор. Защо пък премиерът, който поиска оставката на Боби Михайлов да не смени креслото си в Министерския съвет с това на Перуката!? И без това не се справя никак добре като министър-председател, а и той обича футбола… особено аматьорския. Когато бистришките му тигри не бяха в елита, той понатрупа опит с тях, в доста мачлета участва. Ще стане много весело, ако след расисткия скандал стадиона се напълни с тикви и „тигрите“ заменят омаскарените от Англия „лъвове“. Тогава обаче ще падаме не с 0:6, а с двуцифрен или дори трицифрен резултат.