Народът ни гине заради приливните вълни на ГЕРБ

Не дъждът е враг на държавата, а народът сам си е враг с тези нагли, които си избира да го управляват, коментира евродепутатът Николай Бареков

Народът ни гине заради приливните вълни на ГЕРБ. Това намекна евродепутатът Николай Бареков. Той коментира ситуацията след потопа в Бургаска област във Фейсбук, като изтъкна, че не дъждът е враг на държавата, а народът сам си е виновен заради грешката да избира едни и същи партийни грешници да го ръководят.

„Какво е наглост? След Бисер, Мизия, Аспарухово, сега и Бургас… десетки загинали от наводнения и приливни вълни под управлението на ГЕРБ. А по телевизията коментира бившият шеф на Напоителни системи от първия мандат на ГЕРБ, известен още като Бил Гейтс или с прякора си Тръбата. Същият заедно с министъра на земеделието … и сересето от Банкя, нарязаха тръбите от напояването и ги продадоха за скрап … Думи нямам! Наглост и арогантност, а хората мрат като мухи…“, коментира евродепутатът.

„Не дъждът е враг на държавата, а народът сам си е враг с тези нагли, които си избира да го управляват. Наглите, които печелят изборите по схемата „Костинброд“, а народът плаща с живота си“, добавя Бареков.