Народът си търси чобанин, Радев бил US парашутист

Срещу кандидатурата на Цецка Цачева и магарето на бай Кочо от Дупница щеше да спечели президентските избори, коментира помориецът Ради Чухлев

Твърде малко българи търсят истината! Болшинството търсят истинския чобанин, който като стадо да ги подкара към тучните ливади. Това сподели във Фейсбук бунтарят от Поморие Ради Чухлев.

Затова и политическият елит се отнася към нас като към стадо, добавя той.

„Гласуваме за хора, които познаваме от …медиите, когато прекрасно знаем, че медиите са КУПЕНИ от богатите, за да им служат. След като сме измамени за пореден път, отново се възхищаваме на ДУМИТЕ, казани от поредния политик-измамник! Бил говорил истини! Едва ли ще ви каже всички истини! А „най-коварната лъжа е 99%-товата истина“, е казал Гьобелс. Този ваш пореден идол Радев създава действителност такава, каквато искате да чуете! Иначе, как бихте му се доверили?!“, коментира помориецът.

„Истината е във вас! Променете мирогледа си и ще промените живота си и света“, призова той.

Според него, президентът ни е натрапен от САЩ.

„Румен Радев бил „избран от народа“. Като го чуя и умирам от смях. А бе, ДЕБИЛИ, срещу кандидатурата на Цецка Цачева и МАГАРЕТО на бай Кочо от Дупница щеше да спечели президентските избори. Радев бе НАЛОЖЕН от Щатите“, коментира Чухлев.

„Спомнете си колко дълго ГЕРБ отлагаха да обявят своя претендент за президентския пост. Чакаха от посолството на САЩ да им определят НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИЯ гербераст и се спряха на Цецка!“, добавя той.