Народ от паразити бъдеще не гради

Най-малкото престъпление (от хуманна гледна точка), което сега може да предприеме тази уродлива власт, е да изтреби пенсионерите, коментира помориецът Ради Чухлев

Народ от паразити бъдеще не гради. Това сподели във Фейсбук помориецът Ради Чухлев.

„Учи мама, учи, за да не работиш“, беше девизът на аморалното социалистическо общество. Ценност не беше съзиданието, а паразитизма. Какво искате днес от такъв народ, пита бунтарят от Поморие.

Той е духовна скопен – няма пориви, стремежи, мечти…а още по-малко чест и достойнство! Има единственото желание, да се уреди на държавната трапеза и като кърлеж да изсмуква жизнените сокове на трудовия човек! Ето, до тук ни докараха партийците! Едно социологическо изследване доказа, че 7 от 10 българи се ползват с протекции, ходатайства, подкупи и дори заплахи, за да се уредят в обществото! Народ от паразити! С такъв народ не се гради бъдеще!“, коментира Чухлев.

По живково време „изборите“ бяха кушия с един кон! Кьорав, сакат, дръглив … винаги той печелеше! Сега „изборите“ са с повече коне, но всичките от една конюшня! Фарса си е същият! Конете – също! И електората – същия“, добавя той.

Фактът, че властта прогони младежите в чужбина, е престъпление! От тук нататък всяко нейно действие е престъпно! Най-малкото престъпление (от хуманна гледна точка), което сега може да предприеме тази уродлива власт, е да изтреби пенсионерите. Ще им спести и глада, и мъките, и унижението!“, коментира Ради Чухлев.