На това ли му казвате „напредък“, г-жо Меркел?

Georgi Borisov Georgiev

На това ли му казвате „напредък“, г-жо Меркел?
Преди десет години българите бяхме осем милиона, днес сме седем милиона, един милион избягаха от стабилността и „напредъка“.
Преди девет години бяхме на 36-то място по свобода на словото, а днес „напреднахме“ до 106-то.
Преди 8 години Цецоу копаше с багера трупове по полята, а днес „напреднахме“ и откриваме труповете направо в домовете им!
Преди седем години имахме 17 милиарда външен заем, а днес „напреднахме“ до 27 милиарда.
Преди шест години в България са родени 69 000 бебета, а миналата година, благодарение на „напредъка“ се родиха 56 000, най-ниската ражадаемост от 70 години насам.
Преди пет години протестирахме срещу назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС, а днес същият Пеевски владее цялата държава. Сериозен напредък… за мафията.
Преди четири години бе ограбена и фалирана четвъртата по големина банка в държавата, а вие, г-жо Меркел се целувате напредничаво с един от обирджиите.
Преди три години политицитени обещаваха съдебна рефоема, а днес България е най-бедната и корумпирана държава в Еропа.
Преди две години все още имаше иамше някаква надежда за справедливост и нормалност в тази държава, днес „напредъка“ ни доведе до почти пълно отчаяние.
Миналата година, за трети път една мутра, един мафиот, комунист и наркотрафикат и бандата му превзеха властта в държавата ни.
Днес вече държава не остана, живеем в кочина, в територия на мафията, в зона на беззаконие, където властват корупцията, мафията и ченгетата.
За този „напредък“ ли говорите , г-жо Меркел?
Още малко стабилност и напредък по мутренски и бойковски и народа ще изчезне. Имаме нужда от справедливост и възмездие, от свобода и истинска демокрация, а не от лъжи и демагогия. И българите сами ще извоюваме свободата си.
БОЕЦ водим тазим битка и събираме непримиримите.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук