Нова инициатива на Етно кафене и музей в Бургас

Новата любима локация на бургазлии – Етно кафене и музей, ще предложи още едно различно събитие този уикенд. Негови организатори са момичетата от Aрт-Депо за Реставрация, които ще се развихрят с работилница, демонстрация и workshop за същинска реализация и завършен продукт.

Всичко това ще се случи в два дни – 20 април (събота) и 21 април 2024 г. (неделя). Водещи ще са Невена Ганчева – инж. Дизайнер, и Марина Шопова – фасилитатор на проекта @coworking_family_burgas.

„Подготвили сме еко работилнички с кауза за по-чиста околна среда за нас и децата ни! Каним всички приятели, деца на природата и приложното творчество от Бургас да се включат в това прекрасно и различно събитие. Еко работилници ще са посветени на преизползването и нулев отпадък, за целта ще бъдат използвани декор бои, пасти, въжета, текстил, декупажна хартия и други средства и техники на приложното изкуство за творчество“, споделят организаторите на събитието.

Ето и програмата по дни и часове – местата са ограничени, за което молим да се спазва част на провеждане!

20.04. – Творческа Еко-работилница: Как се прави изработка на планетата Земя с техника от рециклирани материали. Начало – 10 ч., край – 15 ч.

21.04 – Арт Еко Работилничка – Световен ден на Земята – засаждане на цветя в стъклени бурканчета, декупаж, украса от природни материали и декор бои. Начало – 10 ч., край – 17 ч.