Пак сгазиха закона за произволите на Силистар

Биволъ

Има ли плажуващи на Силистар, за да освиркат Лапачев утре рано сутрин?

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на кмета на Царево Георги Лапчев (ГЕРБ) да задържи и да не изпълнява решението на Общински съвет – Царево по казуса „Силистар“. Председателят на ГЕРБ възложи на кмета на Царево да не изпълнява решението до пълното убеждаване на обществеността в правотата на това решение на Общински съвет – Царево.
Кметът на Царево Георги Лапчев ще даде пресконференция за представителите на медиите утре, 25 август 2018 г. , в 9.30 часа, на отбивката към плаж „Силистар“.

Биволъ адмирира тази бърза реакция! Много е важно обаче да се уточни, че ракурсът не е точен. Тук изобщо въпросът не е в „убеждаването“ на обществеността /особено с властови и корупционни методи/, а в СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНА. Това е единственият критерий за справедливост в една нормална европейска демократична страна каквато искаме да бъде България най-сетне!

Споделяйте в името на каузата!!

П.П. А иначе по герберски „законно“ премиер нарежда на кмет, като вид PR уж за ползу роду, но истината е отвратителна – нарушен закон и то в община Царево …

Авантаж