Панаири. И кого си мислят, че заблуждават?

Ilian Vassilev

Не съм уверен – според мен е активно мероприятие. Не за друго, а защото е медийна постановка, арест на живо, веднага започна медийната канонада за да я фиксират като „виновна“ още далеч преди съда да постанови какво и да било. И това ще мине за „борба с корупцията“ – на най-големите корупционери в историята на държавата. Не вярвам нито дума на този прокурор, на този шеф на псевдокорупицонното звено, на това правителство в сферата на борбата с корупцията. Изглежда много нагласена история. Призовавам Демократична България да защити правото и са справедлив съдебен процес и презумцията за невиновност.
Значи за 16 милиарда лева ДДС несъбрано, защото едни големи приятелски компании стоят зад източването, няма никакво действие – ни акции, ни виновни. Няма за милиарди през години несъбрани данъци печалба /защото са укрити/ от пак приятелски фирми и изведнъж хоп – кметицата на Младост – която единствена е избрана извън Системата и готово – виновна.
Не става господа другари, ама никак не става. За всеки случай ще я арестуват, ще я затворят за да няма достъп до пресата и медиите, докато кампанията по очернянето и си свърши работата.
Мутри в политиката, мутри в прокуратурата, мутри в медиите. Нали не си представяте, че камерите са били там „случайно“.
Реагирам по истинкт – разбирате, че не мога да имам факти.

Показният арест на кметицата на Младост е „премиерата“ на антикорупционния орган начело с Пламен Георгиев. Времето минава, а обещания за „действия“ срещу корупцията нещо остават да висят. Това правителство и тази прокуратура, включително фейк антикорупционния орган за да не се борят срещу високите етажи на корупцията си измислят виртуални медийни геройства.
Следете случая – дори не могат да измислят нещо достоверно – защото разрешенията се дават от главния архитект, а не от кмета.
Панаири. Панаири. И кого си мислят, че заблуждават?

Фейсбук