Парите от ЕС са за мафията, капитализмът е обречен

Евросубсидиите създават привилегирована класа, парите от ЕС не облагодетелстват народа, а мафиотите, коментира помориецът Ради Чухлев

Парите отпускани от ЕС, облагодетелстват единствено мафията в България, а не народа! Безумци, идете и отново ги изберете! Това сподели във Фейсбук помориецът Ради Чухлев, който се прочу със своя Манифеста за Нова Етика – Нов Свят и призиви за реформи, които да доведат до управление без политици.
„Европейският съюз е ПРЕСТЪПНА организация, която разслоява народа на България.
Евросубсидиите създават привилегирована класа!“, коментира той в социалната мрежа.
„Щом работниците са болшинство в държавата, защо не я управляват те? Значи работниците са стадо, щом доверяват властта на чобаните!“, добавя Чухлев.
Според него капитализмът е обречен.
„Той е непрекъснато растящ стремеж към потребление, изпитващ все по-голям глад за суровини. Ако този глад не бъде задоволен, ще предизвика социална революция. Затова капитализмът преминава в империализъм, заграбвайки ресурсите на слабите държави. Безпределната алчност, на която се основава капиталистическия прогрес, не може да бъде вечен двигател. Това е само етап от Еволюцията ни, който отминава“, коментира помориецът.
„На прага на човечеството стои НОВА диалектика на социалното устройство, която ще внесе хармония в обществото на човека, защото ще протежира творецът в човека, а не консуматора!
Това е обществото БЕЗ партии и политици – паразити!“, поясни той.
„Точно на днешния ден преди 7 години бях на най-големия протест в Барселона, Испания – повече от милион и половина испанци. Е, и? Хората си протестират, дори не видях полицай на главната улица. Имаше единствено хеликоптер, който кръжеше над протестиращите. А инсценираните в Каракас, както и в Киев „протести“, зад които стои САЩ, са престъпление, а не протести“, коментира Ради Чухлев.