Политиците ни са жалки, зависими мишки, слуги на много господари

Georgi Borisov Georgiev

КАКВИ „ДОКАЗАТЕЛСТВА“?! Бойко, ти луд ли си, или нас
и половината свят мислиш за аборигени?
Основният аргумент на премиера за да не изгони руски дипломати и да не демонстрира реална солидарност със съюзниците ни е „липсата на категорични доказателства“, че Скрипал е бил отровен по заповед на Москва.
Така. Великобритания, Франция, Германия, САЩ и още няколко десетки държави сигурно са хвърляли на боб, като са взели своите решения! А това са държавите с най-мощните разузнавателни служби, следствие, прокуратура и т.н. В тези държави случилите се атентати бяха разкривани за дни,а първата информация за терористите излизаше часове след трагедиите. За разлика от България! У нас – нито едно разкрито поръчково убийство от стотици! В България дори Христо Бисеров не можаха да осъдят заради негодни доказателства и умишлено мърляшки свършена работа на прокуратурата! И на този фон точно ние да искаме „категорични доказателства“ е абсурдно! Какви доказателства имаше прокуратурата, когато за половин час арестува трима души заради измислената заплаха за убийство на Пеевски? А? Какви доказателства имаше Цветанов за да обвинява наред, че този , или онзи са „престъпници“ и после да плащаме милиони обезщетения след като ни осъдиха в Страсбург? Какви доказателства имаше прокуратурата, когато нахълта показно в Комисията за лечение на деца в чужбина?
Политиците ни са жалки, зависими мишки, слуги на много господари! За да лапа милиардите на Европа на Борисов не му трябват никакви „доказателства“! За да учат децата им в Берлин и Лондон също не им трябват „доказателства“! За да си откриват сметки в Люксембург и Женева, в които да трупат откраднатото, също не съм чул да искат „доказателства“!
Всъщност се случи нещо много важно! Буда и компания от всички парламентарни партии без изключение дадоха КАТЕГОРИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че са национални предатели и слуги на Москва! Това вече и Юнкер вече ще го разбере, дори и на три ракии! Проблема е, че ние плащаме сметките на нашите управници, когато ни продават на господарите си и им берем срама!
Разбира се, че Путин държи досието на Буда с контрабандните му канали, сметките му в чужбина, вилите на любовниците му в Барселона, схемите за производство и контрабанда на каптагон и цигари от Булгартабак за Сирия и Ирак. Разбира се , че и Ердоган държи същите досиета! Разбира се , че и Брюксел и Вашингтон ги имат. И това превръща Бойко Борисов в слуга на много господари! И изпада в ситуация без полезен ход- накъдето и да стъпи, все нечии интереси ще настъпи! И тогава се вижда чии юзди са най-здрави и на кого реално служи Буда! А България е превърната в заложник на страховете, престъпленията и греховете на един мафиот и бандата му!
Изриване е нужно! До дъно на цялата продажна, корумпирана и мутризирана политическа банда ченгета и мафиоти превзели управлението на държавата ни!
БОЕЦ водим тази битка! И имаме КАТЕГОРИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че е нужно точно това!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук

колаж : Фейсбук