Политическа клика погреба свободата на словото

Днес българската политическа клика, която се е наместила в парламента нанесе жесток удар на разследващата журналистика, коментира Димитър Байрактаров

Политическа клика погреба съвсем свободата на словото със Закона за защита на личните данни.

Днес българската политическа клика, която се е наместила в парламента нанесе жесток удар на разследващата журналистика, коментира във Фейсбук бившият депутат Димитър Байрактаров.

„Приемайки безропотно законът за защита на личните данни разследващите журналисти вече няма да могат да подават сигнали и да разследват далаверите на политическата мафия. В този казус ясно се видя, че управляващи и опозиция са в един отбор срещу останалите малко на брой честни разследващи журналисти, които се трудим безкористно, за да разобличаваме корупцията по всички етажи на властта!“, добавя Байрактаров.

„Именно от нас разследващите журналисти българския народ имаше шанс да научи за зулумите на властимащите! Не полиция и прокуратура, ние бяхме тези, които рискувахме живота си, за да се пресекат кражби и корупционни практики! Уви, мафията демонстрира силите си, а народа мълчи!“, коментира бившият депутат.

„Баджак медиите се правят на много обществено- ангажирани със мощното строителство, което кипи по черноморието в Бургаска област. И с всичка сила мълчат и не смеят да кажат, че главно действащо лице по установяване на законността е шефът на РДНСК-Бургас“, добавя той.

Сега баджак медиите интервюират какви ли не люде, но не търсят най-отговорното лице за случващото се – Милен Ненчев, написа в социалната мрежа Байрактаров.

„Не се чудете защо днес дупетатите раниха смъртно разследващите журналисти, за да няма от къде да научите истината! Ето това се случи с к-г „Арапя“!“, добавя той.