Политолог зове за бунт срещу извратени вещери

За да ги има децата, за да я има България, протестирайте!

Извращенията се почнаха, спасете децата! Това призова във фейсбук политологът Румен Дечев.

„Извращенията се почнаха с енциклопедии, снимки, реклами, комикси. Вещерската инвазия иска душите на децата ни. Спасете ги! Елате на протеста в събота, 10 февруари, от 11,45 пред Народното събрание. Толкова малко се иска от вас. За да ги има децата, за да я има България!“, призова политологът.

Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция, съобщава БЛИЦ. На българския книжен пазар се разпространява “Енциклопедия в комикс”, която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. “трети пол”. Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, а всъщност дават в ръцете на следващите поколения опасно “оръжие” за унищожаване на ценностната система на подрастващите, а в крайна сметка и до ликвидиране на българската нация.

Изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват “нормалността” на еднополовите отношения, смяната на пола и “третия пол”.

Майка към детето си: “Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено…” Дете пита майка си: “Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета…” Отговорът на майката: “Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола…”

Изплашеното дете към майка си: “Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче…” Майката я успокоява: “Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите…”

Детето след успокояването: “Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни…”

И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър-идеологията очевидно е в ход. От всички българи зависи – ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа – Джордж Сорос и неговите последователи – новите сектанти – „протестъри“, „зелени“, псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации.

Нашият протест върви добре и това ще е достатъчно основание на лобистите около антибългарската конвенция да правят опити да го разбият или компрометират, споделя политологът Румен Дечев.

Очевидно е, че когато някой отказва да се присъедини към нас, след като изрично поканихме всички, които са против конвенцията, да се включат, вкл. като организатори, а прави опити да инсценира паралелен протест, той не цели да се бори срещу Истанбулската конвенция, а да възпрепятства съпротивата срещу нея, добавя той.